Beschermt, stabiliseert en verzorgt bij huidverzorging.
omschrijving
Gebruiken uit de eerste, koude persing van de noot. Heeft een verzachtende en verkoelende werking op de huid, bijvoorbeeld zonnemelk. Deze olie beschermt, stabiliseert en verzorgt bij huidverzorging. Is vast tot
24 °C door een hoog gehalte aan stereopt, wordt vloeibaar boven de 24 °C. Vanaf heden in een pot!
Ingredient
Cocos olie. Uit de eerste koude persing van de noot.
INCI
Cocos Nucifera.
Gebruiksaanwijzing
Dagelijks of naar behoefte dun op de huid aanbrengen. Als veelzijdige huidolie, bijvoorbeeld na het zonnebaden. Bij berg op het babyhoofdje en droge/schale huid. De olie smelt op de huid.